13 Porsche të braktisura në një fushë në Kaliforni (FOTO)

13 Porsche të braktisura në një fushë në Kaliforni (FOTO)

NULL NULL
2 weeks më parë

13 vetura të “Porsche” të serisë 928 që disa vjet janë lënë të braktisura në një fushë në Kaliforni.

Këto u injoruan nga koleksionistët, tani që ky lloj klasik është i dëshirueshëm.

Steve Rhodes, po vëzhgonte vendet për një shfaqje televizive pranë një gurore të vjetër në veri të Moorpark në Qarkun Ventura.

“Një nga miqtë e pronarit të kësaj tokë kërkoi të ruante disa makina. Dhe pothuajse kurrë nuk u kthye”.

Fotografitë e Rhodes tregojnë se makinat janë mbuluar nga pluhuri dhe ngjyra e tyre është zbehur.

Ai tha se pronari i këtyre nuk është i interesuar që t’i shesë.

“Djaloshi është akoma aty që i zotëron, por duket se ka humbur interesin për t’i rregulluar ato”.