13:44, 19 Maj 2020

Në studion e emisionit “Ora e Pasdites” sot vjen BimBimma i cili flet për këngën e tij të re dhe për qëndrimet e tij lidhur me ngjarjet politike.

Ai tregon se pse zëri i Albin Kurtit është përdorur në hyrjen e këngës së tij të re, dhe se a do ta shohim Bimën në mesin e Vetëvendosjes?

Më pastaj kuptoni pse është fokusuar në artin japonez, 13 vjeçari Ledor Zylfijaj?
Sonte ju informojme edhe si e fitoi famën reperi D Smoke?

Në kuzhinë gatuajmë “Fileto pule dhe oriz me bizele”

Të gjitha këto ndiqni në orën 16:35.

Konkurs Pune

Lexo më shumë