Vdes drejtori i Bordit të AKP-së, Nazmi Mikullovci

Ka vdekur në moshën 79 vjeçare, Nazmi Mikullovci, drejtor dhe kryesues i Bordit të Agjencisë Kosovare të Privatizimit. Lajmin për vdekjen e tij e ka bërë djali i tij, Besimi në Facebook, përcjell Klankosova.tv. “Të Allahut jemi dhe tek Ai do të kthehemi!” Të nderuar familjarë dhe miq. Ju njoftojmë që sot, me datë 3 … Continue reading Vdes drejtori i Bordit të AKP-së, Nazmi Mikullovci