Tomë Gashi për suspendimin e policëve në Gjakovë: Në vend të që dekoroheshin, u suspenduan

Avokati Tomë Gashi ka thënë se suspendimi i zyrtarëve policorë nga Gjakova, Kristë Gjokaj, Gëzim Biblekaj, Bekim Preqi, Agron Idrizi, Milot Ukaj, dhe Shaban Limani nga Drejtori i Policisë, Rashit Qalaj ka qenë i ngutshëm. “Ata u suspenduan me një arsyetim të pa vërtetuar, se kinese para një viti gjatë shkëmbimit të zjarrit me grabitës … Continue reading Tomë Gashi për suspendimin e policëve në Gjakovë: Në vend të që dekoroheshin, u suspenduan