Sot një nga ditët më të nxehta – shmangni orët e pikut

Që disa dita vapa afrikane ka prekur edhe Kosovën – por sot duket të jetë nga ditët më të nxehta të këtij vitit. Sipas parashikimeve temperatura në Dukagjin sot do të mbërrijë deri në 38 gradë, ndërsa në pjesët tjera maksimalja do të jetë 36 gradë. Andaj bëni kujdes dhe shmangni daljet sidomos në orët … Continue reading Sot një nga ditët më të nxehta – shmangni orët e pikut