Kurti: 742 milionë euro në dispozicion për komunat

Kryeministri i Kosovës Albin Kurti, po mban takim me kryetarët e komunave. Kurti në fjalimin hyrës tha se pushteti lokal parashihet që t’i ketë 742 milionë euro në dispozicion. “Që i bie gati 200 milionë euro buxhet për komunat gjatë kësaj qeverisje sesa asaj të mëparshme. Pushteti lokal e ka vëmendjen e qeverisë dhe përmes … Continue reading Kurti: 742 milionë euro në dispozicion për komunat