Ekspertët: Pas bankave, grabitësit mësyjnë pasanikët (VIDEO)

Një njohës i problematikës së grabitjeve po alarmon se pas bankave, kjo valë grabitjesh do të ketë cak edhe njerëzit që konsiderohen më të pasur. Ndërsa, gjithë këtë situatë e arsyeton edhe me lëshimet joprofesionale nga institucionet e rendit dhe ligjit, njofton Klan Kosova. Kronikë e zgjeruar nga gazetarja Blerta Ahmeti.