Ekskluzive: Inspektorati dhe policia sonte në aksion rigoroz nëpër gjithë Kosovën

Inspektorati dhe policia kanë nisur një aksion për të monitoruar zbatimin e masave anti-COVID nga personat fizik dhe juridik të vendosura nga qeveria e Kosovës. Aksioni do të zhvillohet në gjithë territorin e Kosovës. Vendet, lokalet, marketet, lokalet dhe gjithçka tjetër që nuk i zbaton masat, pritet të i vendoset shiriti. Policia dhe inspektorati pritet … Vazhdoni me leximin e Ekskluzive: Inspektorati dhe policia sonte në aksion rigoroz nëpër gjithë Kosovën