16:13, 21 Shkurt 2018

Sekretari gjeneral i federatës së futbollit të Kosovës Eroll Salihu, ka konfirmuar se zyrtarisht në mbledhjen e komitetit ekzekutiv me datë 2 mars 2018 do të dihet emri i ri i selektorit të përfaqësueses së Kosovës në futboll.

Salihu tha se kryetari i federatës ka udhëtuar në Zvicër për këtë çështje, pra për ta finalizuar këtë proces.

Aludimet e Salihut dhe prezenca e Vokrrit në Zvicër, lë të kuptohet se selektori i ri i përfaqësueses së Kosovës në futboll, mund të jetë zviceran.

 

Gazetar: Emanuell Syla

 

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë