17:00, 27 Maj 2020

Federata e Futbollit të Kosovës, ka vendosur që sezoni në Ligën e Dytë e futbollit të përfundojë.

Me këtë rast skuadra Kika është shpallur kampion.

Në Ligën e Parë do të inkuadrohet edhe klubi nga Prizreni, A&N, që pozicionohet në vendin e dytë me 41 pikë.

Edhe nga Liga e dytë nuk largohet asnjë skuadër, por vetëm dy skuadra e Ligës së tretë do t’i bashkëngjitën kësaj Ligë edhe atë, KF”Dushkaja” nga rajoni i Pejës dhe KF”Vjosa” e Shtimes.

Konkurs Pune

Lexo më shumë