20:36, 10 Korrik 2020

Mysafirët e stacionit policor në Suharekë, janë përfaqësues të Zvicrës në Kosovë.

E arsyeja e ardhjes këtu, është për ta falënderuar këtë pjesëtar të forcave të rendit.

Blerim Kuqi, ditë më parë e ndihmoi një shtetase helvetike që ishte grabitur. Atë e dërgoi në shtepi, dhe e ndihmoi t’i gjejë gjësendet e humbura dhe t’i rrregullojë dokumentet për t’u kthyer në vendlindje.

Mirënjohejen pëveç me medalje, përfaquësuesit e Ambasadës dhe ushtrisë zvicerane e e bënë edhe duke folur në shqip.

Kronikë nga Qëndresa Tërshani

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë