23:21, 19 Shtator 2019

Të premten, në Zonën Zgjedhore, do të jetë LDK-ja përballë analistëve.

Paria e LDK-së do të shpalosë planet që ka LDK-ja për drejtësi, shëndetësi, ekonomi dhe arsim.

A besojnë ata që LDK-ja do të dalë e para në zgjedhjet e 6 tetorit?

Pse e përzgjodhën pikërisht Vjosa Osmanin?

Çka dallon LDK-ja nga partitë e tjera?

Ndiqeni Zonën Zgjedhore në Klan Kosova të premten nga ora 20:45. Mos e humbisni!

Konkurs Pune

Lexo më shumë