9:43, 28 Maj 2020

Një person në Mitrovicë është zhdukur, njofton Klan Kosova.

Bashkëshortja e personit në fjalë dje ka raportuar në polici se burri i saj është larguar nga shtëpia dhe nuk kanë njohuri për vendndodhjen e tij.

Rasti është duke u hetuar.

Konkurs Pune

Lexo më shumë