Zemaj merr pjesë në takimin e ftuar nga Hoti: Diskutohet për çështjen e sigurisë së ushqimit dhe ujit të pijshëm

Zemaj merr pjesë në takimin e ftuar nga Hoti: Diskutohet për çështjen e sigurisë së ushqimit dhe ujit të pijshëm

NULL NULL
1 muaj më parë

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, ka marr pjesë në takimin e dhjetë të ftuar nga Kryeministri Avdullah Hoti, Kryesues i Këshillit Ndërministror për Ujërat, ku u shqyrtua çështja e kësaj fushe.

Fokusi i çështjeve të trajtuara ishin edhe monitorimi, hulumtimi dhe vlerësimi i sigurisë së ushqimit, sigurisë së ujit të pijshëm, ujit për rekreacion, dhe situatës së furnizimit me ujë për pije në të gjithë territorin e Kosovës, njofton Klan Kosova.

“Angazhimi ynë për këto aspekte të jetës tonë, janë të përqendruara në instrumentet e kontrollit dhe vlerësimit me të gjitha institucionet relevante të cilat ndikojnë me prioritet pengimin e sëmundjeve që mund të vijnë nga uji dhe ushqimi”, shkruan Zemaj në Facebook.