Zemaj: Asnjëherë nuk e përjashtojmë mbylljen e sërishme

Zemaj: Asnjëherë nuk e përjashtojmë mbylljen e sërishme

NULL NULL
5 muaj më parë

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, ka paralajmëruar se vendi mund të shkojë përsëri drejt mbylljes.

Sipas tij kjo mund të bëhet në mënyrë që të ruhet shëndeti mendor dhe mirëqenia sociale e secilit qytetar.

“Asnjëherë nuk e përjashtojmë mbylljen sërish, nëse nuk iu përmbahemi masave mbrojtëse ndaj Covid-19. Na nevojitet një mbyllje që shtatori të na gjej më mire”, është shprehur Zemaj, raporton Kanal10.

“Një mbyllje duke u munduar ta lejojmë zhvillimin e jetës, por me kufizime të orareve të lëvizjes, që planifikohet të bëhet brenda këtij muaji”.