0:23, 12 Shtator 2019

Kryetari i Partisë Euroatlantike të Kosovës, Milaim Zeka, ka treguar edhe për arsyen e prishjes me ish-bashkëpartiakët e tij nga Nisma, Jakup Krasniqin dhe Fatmir Limajn.

“Në keqqeverisje nuk mund të jemi miq. Unë jam prish me Limajn dhe Krasniqin për shkak të punësimeve që i kanë bërë, për shkak të njerëzve që i kanë çuar nëpër poste, familjarët e tyre nëpër bankat qendrore dhe ministri. Për këtë jam prish”.

“Unë s’kam qenë anëtari i Nismës, kam aderuar, por kam qenë i listës PAN. Vetëm katër muajt e parë kur kam hyrë deputet kam komunikuar, pastaj unë kurrë në jetën time me shefin e grupit parlamentar”.

“Unë prezantimin e kam bërë me Limajn dhe nuk po e mohoj. Në dasma, kanagjeq e syneti shkojmë krejt bashkë”.

“Unë edhe me gruan time polemizoj. Njerëzit ndahen me gra të veta dhe le më prej liderëve politikë”.

Konkurs Pune

Lexo më shumë