18:00, 16 Maj 2018

Magjistarët janë padyshim njerëz që tërheqin publik dhe ngritin shumë pikëpyetje. Nëpër shfaqjet e tyre ata lënë gojëhapur të gjithë të pranishmit, të cilët mahniten nga ajo që ata bëjnë në skenë. Por, në kemi vendosur që me ju t’i ndajmë sekretet e tyre.

Në videon e mëposhtme mund të shihni disa prej mashtrimeve më brilante të magjisë: rreng me letra, ngritjet në ajër, ndryshime të ngjyrave dhe shumë të tjera. Për më tepër, videoja zbulon edhe mënyrën se si ato bëhen.