15:00, 17 Prill 2018

Tashmë e dini që Khloe Kardashian dhe Tristan Thompson kanë emëruar bijën e tyre të porsalindur – True Thompson, transmeton Klan Kosova.

Shumë mund të pyesin se si erdhi ideja e emrit, dhe pikërisht për këtë, Kris Jenner ka dhënë një përgjigje – është një emër familjar!

“Unë jam aq e emocionuar për të mirëpritur mbesën time True. Një e vërtetë qesharake, emri i gjyshit tim nga ana e babait quhej True Otis Houghton, emri i vërtetë i babait ishte Robert True Houghton, kështu që unë jam shumë e gëzuar që Khloe ia la emrin True”, shkroi Kris në Twitter.

Konkurs Pune

Lexo më shumë