23:32, 8 Prill 2020

Mbesa e Robert F. Kenedy, Maeve Kennedy McKean, vdiq në një aksident gjatë sportit të lundrimit javën e kaluar dhe tani shkaku i vdekjes së saj është bërë zyrtar.

E! News ka raportuar se kjo vdekje është cilësuar si aksidentale.

40 vjeçarja u zhduk të enjten, teksa ishte duke lundruar në Chesapeake Bay me djalin e saj, Gideon. Trupi i saj u gjet, por ai i Giedon ende jo.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë