15:00, 6 Dhjetor 2018

Çdo vit në Shtetet e Bashkuara mbahet ceremonia e ndarjes së çmimeve, dhe çdo vit emocionet janë të ndryshme.

Këtu marrin pjesë të gjithë njerëzit më të rëndësishëm të kinematografisë, njofton Klan Kosova.

Përveç rëndësisë që kanë pjesëmarrësit, gjithashtu ka edhe prezantuesi i këtij eventi.

Çdo vit zgjidhen njerëz nga fusha e komedisë në mënyrë që mbrëmja të jetë sa më natyrale.

Këtë vit është përzgjedhur komediani Kevin Hart, i cili e bëri të ditur vetë ai përmes rrjetit të tij social, Instagram.

Image result for kevin hart