20:08, 11 Korrik 2019

Një telefonatë e pakëndshme i kishte ardhur kryeministrit të Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, mbrëmjen e së mërkurës.

Telefonues kishte qenë një mik i tij i vjetër dhe një përkrahës i Maqedonisë së Veriut, Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi.

Por, tonet brenda këtij bashkëbisedimi nuk kishin qenë të mira.

Telefonata ndërmjet liderëve kishte ndodhur pas skandalit të publikuar, në të cilin kryeprotagonist ishte kryeministri maqedonas Zoran Zaev.

 

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë