Zade Lounge, trashëgimia që u kthye në atraksion (VIDEO)

Zade Lounge, trashëgimia që u kthye në atraksion (VIDEO)

8 muaj më parë

Trashëgimia kulturore e një vendi duhet të ruhet, ajo tregon civilizim dhe vazhdimësi të një jetese.

Me shkatërrimin e saj zhduket edhe një pjesë e historisë sonë, njofton Klan Kosova.

Gazetari Ardian Gaxherri, ai i cili na tregon për një shtëpi të vjetër e cila është restauruar për tu rikthyer në diçka krejt tjetër.

Ora 7 – Zade Lounge, trashëgimia që u kthye në atraksion – Klan Kosova

Ora 7 – Zade Lounge, trashëgimia që u kthye në atraksion – Klan Kosova Trashëgimi e kulturore e një vendi duhet të ruhet, ajo tregon civilizim dhe vazhdimësi të një jetese. Me shkatërrimin e saj zhduket edhe një pjesë e historisë sonë. është gazetari Ardian Gaxherri, ai i cili na tregon për një shtëpi të vjetër e cila është restauruar për tu rikthyer në diçka krejt tjetër.

Publiée par Ora Shtate nê Klan Kosova sur Dimanche 19 janvier 2020