21:32, 10 Maj 2019

Ka përfunduar pjesa e parë e ndeshjes së katërt të finales së Play-Offit në mes të Rahovecit dhe Z-Mobile Prishtinës.

Në çerekun e parë dominuan vendasit duke arritur një epërsi prej katër pikësh.

Krejt pasqyrë tjetër ishte në çerekun e dytë të lojës.

Bardh e kaltërit nga kryeqyteti hyn në seri prej 27 me 10, duke krijuar epërsinë prej 32 me 45.

13 pikë epërsi ishte në fund të pjesës së parë për Z-Mobile Prishtina.

Konkurs Pune

Lexo më shumë