11:22, 8 Nëntor 2018

Kryetari i Kuvendit, Kadri Veseli, ka uruar klubin e basketbollit Z Mobile Prishtina për kualifikimin në top 16 ekipet më të mira të FIBA Europe Cup.

“Një sukses i tillë, i pari në historinë tonë të sporteve ekipore dëshmon për potencialin e jashtëzakonshëm që kemi edhe në basketboll, por mbi të gjitha për punën profesionale që po bëjnë çdo ditë klubet tona”, ka shkruar Veseli në profilin e tij në Facebook.

“Ky sukses, por edhe medaljet e titujt që po fitojmë në sporte të tjera, duhet të na shërbejnë si motiv e model për më shumë punë dhe investime në sport”.

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë