17:30, 25 Qershor 2019

Jo të gjithë ne kemi guxim ta ndryshojmë ngjyrën e flokëve në mënyrë drastike. Duket se për shumicën nga ne është e vështirë të mësohemi me një pamje të re dhe shumë më ndryshe.

Kjo ndoshta është edhe arsyeja që janë të rrallë njerëzit që nuk hezitojnë të ndryshojnë ngjyrën ose stilin e flokëve.

Megjithatë, yjet duket se nuk e kanë luksin e kësaj zgjedhje shpesh herë. Ndonjëherë për shkak të roleve dhe ndonjëherë për shkak që duhet të bëjnë ndryshime që të jenë në trend me modën duhet të rrezikojnë me ngjyra shumë ekstreme ose stile flokësh jo fort të zakonshëm.

Më poshtë po ju sjellim disa prej tyre që kanë pasë guximin të ndryshojnë drastikisht pamjen e tyre. Ndoshta, pas këtij artikulli do të inspiroheni për ndonjë ndryshim që i shkon edhe stinës së nxehtë të verës.

Në fund të artikullit ju pret edhe një bonus!

Sophie Turner

14 Celebrities Who Dared to Change Their Image Drastically (the Actresses From “GoT” Can Be Hard to Recognize)

14 Celebrities Who Dared to Change Their Image Drastically (the Actresses From “GoT” Can Be Hard to Recognize)

Cate Blanchett

14 Celebrities Who Dared to Change Their Image Drastically (the Actresses From “GoT” Can Be Hard to Recognize)

14 Celebrities Who Dared to Change Their Image Drastically (the Actresses From “GoT” Can Be Hard to Recognize)

Bella Hadid

14 Celebrities Who Dared to Change Their Image Drastically (the Actresses From “GoT” Can Be Hard to Recognize)

Helen Mirren

14 Celebrities Who Dared to Change Their Image Drastically (the Actresses From “GoT” Can Be Hard to Recognize)

Marion Cotillard

14 Celebrities Who Dared to Change Their Image Drastically (the Actresses From “GoT” Can Be Hard to Recognize)

Katy Perry

14 Celebrities Who Dared to Change Their Image Drastically (the Actresses From “GoT” Can Be Hard to Recognize)

Serena Williams

14 Celebrities Who Dared to Change Their Image Drastically (the Actresses From “GoT” Can Be Hard to Recognize)

Lucy Liu

14 Celebrities Who Dared to Change Their Image Drastically (the Actresses From “GoT” Can Be Hard to Recognize)

Jada Pinkett Smith

14 Celebrities Who Dared to Change Their Image Drastically (the Actresses From “GoT” Can Be Hard to Recognize)

Kelly Osbourne

14 Celebrities Who Dared to Change Their Image Drastically (the Actresses From “GoT” Can Be Hard to Recognize)

Giovanna Antonelli

14 Celebrities Who Dared to Change Their Image Drastically (the Actresses From “GoT” Can Be Hard to Recognize)

14 Celebrities Who Dared to Change Their Image Drastically (the Actresses From “GoT” Can Be Hard to Recognize)

Konkurs Pune

Lexo më shumë