23:33, 22 Maj 2019

Sot në një aktivitet në Prishtinë, u tha se legjislacioni i ri e ndalon nepotizmin dhe e forcon llogaridhënien.

Këtë e tha ministri i Administratës Publike, Mahir Yagcilar, njofton Klan Kosova.

Kronikë e gazetares Iliri Pireva.

Konkurs Pune

Lexo më shumë