20:43, 15 Prill 2019

Punimet në xhaminë e Çarshisë në Prishtinës, asnjëherë nuk u finalizuan.

Ndonëse një vit më parë u nënshkrua një memorandum për ta finalizuar restaurimin e xhamisë nga Ministria e Kulturës, agjencia turke TIKA dhe Bashkësia Islame, puna akoma nuk ka filluar.

Për këtë vonesë përgjegjëse po del të jetë agjencia turke Tika.

Kronikë e përgatitur nga gazetari Rilind Matoshi.

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë