15:10, 20 Korrik 2019

Komandanti Suprem i Aleancës së NATO-s për Evropë, Tod Wolters ka folur për marrëdhëniet e NATO-s me vendet e Ballkanit Perëndimor, raportin me Serbinë dhe shndërrimin e Forcës së Sigurisë së Kosovës në ushtri.

Wolters tha se NATO-ja po shqyrton angazhimin e saj në FSK pas vendimit të institucioneve të Kosovës për ta shndërruar atë në ushtri, ndërkohë që bëri thirrje për rifillim të dialogut mes Kosovës e Serbisë pasi sipas tij, dialogu është e vetmja zgjidhje e qëndrueshme politike.

Intervistën e plotë mund ta gjeni në REL.

Konkurs Pune

Lexo më shumë