13:00, 8 Korrik 2020

Një përzierje e arteve marciale që quhet “Wing Chun” po praktikohet edhe në vendin tonë.

Kur është formuar klubi i vetëmbrojtjes, sa ka interesim dhe çka mësohet nga Sifu Afrim Bajrami e kuptojmë në storien e gazetarit Kushtrim Bekolli.

Konkurs Pune

Lexo më shumë