11:01, 9 Prill 2020

Duka dhe Dukesha e Kembrixhit kanë realizuar një video-konferencë me fëmijët nëpër shkolla, prindërit e të cilëve janë të angazhuar në vijën e parë të frontit në luftimin e pandemisë Covid-19.

William dhe Kate u panë duke qeshur ndërsa nxënësit, të veshur me veshë lepurushi në nder të Pashkëve, iu prezantuan atyre një “tufë lulesh virtuale” me lule letre.

Çiftii, që u paraqitën nga shtëpia e tyre në Norfolk, biseduan me stafin dhe të rinjtë nga Shkolla Fillore Casterton në Lancashire, ku mësuesit po ndihmojnë të kujdesen për fëmijët e punëtorëve kryesorë në shërbimet e frontit, përfshirë NHS dhe kujdesin shoqëror, si dhe supermarketet dhe shoferët.

The youngsters from Casterton Primary Academy in Lancashire presented the Duke and Duchess with their Easter-themed bunny ears

Duka dhe Dukesha ishin të prirur të falënderonin stafin për të gjitha ato që bënin gjatë pandemisë Covid-19.

Ata gjithashtu diskutuan për efektin që pandemia ka tek të rinjtë.

Konkurs Pune

Lexo më shumë