21:16, 26 Mars 2020

Rrëzimi i Qeverisë Kurti zuri vend edhe në shumë media ndërkombëtare.

Ndërkohë, sipas analistit gjerman, Bodo Weber, në Kosovë tashmë ka një thyerje të madhe amerikano-evropiane, dhe sipas tij, kjo po ndodh pasi të parët e favorizojnë shkëmbimin e territoreve dhe kanë marë rol udhëheqës.

Kronikë nga Besnik Tahiri

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë