12:14, 20 Maj 2020

Roger Ëaters e ka thumbuar ish-bashkëanëtarij e bendit, Pink Floyd, David Gilmour, duhe pohuar se ky Ii fundit nuk po e lejon ta shfrytëzojë ueb-faqen apo mediat sociale të bendit për ta promovuar punën e tij personale.

“Asgjë e imja nuk është në ueb-faqe – jam dëbuar prej ueb-faqes nga David Gilmour”, thotë Ëaters në një moment.

“David mendon që e zotëron atë. Po ma merr mendja që ai mendon se pasi e lashë bendin më 1985, ai e ka pronë Pink Floyd-in, se ai është Pink Floyd dhe që unë jam i parëndësishëm, dhe se duhet ta mbyll gojën”.

“Të gjithë jemi të mirëpritur për opinione”.

Vitin e kaluar, Ëaters kishte thënë për revistën Rolling Stone se ishte takuar me Gilmour dhe bateristin Nick Mason për t’u pajtuar, porse një plan i paqes nuk kishte funksionuar.

Konkurs Pune

Lexo më shumë