16:56, 26 Mars 2020

Lëvizja Vetëvendosje, nuk qëndron prapa SMS-ve të dërguar në numra të ndryshëm të telefonave në Kosovë, thonë nga Zyra për Media e këtij subjekti.

”Lëvizja Vetëvendosje! qëndrimet dhe kërkesat i ka publike dhe reagon përmes zyrtarëve e deputetëve të saj, hapur” , ka thënë për klankosova.tv, zyrtari i VV-së Arlind Manxhuka. 
”Në këtë drejtim Lëvizja nuk qëndron prapa SMS-ve dhe thirrjeve të tilla. Ato janë shpikje e dikujt që tenton të zhvendos fajin. Ne nuk qëndrojmë prapa tyre”, thekson ai tutje.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë