VV-ja në KQZ kërkon t’u jepet mandati edhe kandidatëve pa asnjë votë - Klan Kosova


Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

VV-ja në KQZ kërkon t’u jepet mandati edhe kandidatëve pa asnjë votë

NULL NULL
28.04.2023 12:19
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve

Përfaqësuesit e Lëvizjes Vetëvendosje në Komisionin Qendror Zgjedhor, Alban Krasniqi dhe Sami Kurteshi, kanë kërkuar që t’u jepet mandat edhe kandidatëve të cilët nuk e kanë marrë asnjë votë në zgjedhjet komunale në Leposaviq.

Në anën tjetër, anëtarët e KQZ-së, Arianit Elshani, Ilir Gashi e Sami Hamiti kanë dalë kundër kësaj kërkese.

Sipas rezultateve, LVV-ja i ka fituar 15 mandate në Leposaviq mirëpo vetëm 12 sosh kanë marrë vota, si dhe janë zgjedhur 16 asamblistë nga 19 sa është kufiri.