20:50, 12 Korrik 2020

Lëvizja Vetëvendosje po vazhdon të kërkoj nënshkrime.

Nga ky subjekt politik po thonë se peticionin përmes të cilit po kërkojnë zgjedhje të parakohshme e shtynë edhe për ca kohë dhe se për këtë kanë arsye.

Konkurs Pune

Lexo më shumë