VV e PDK kritike për ngecjen në arsim (VIDEO)

VV e PDK kritike për ngecjen në arsim (VIDEO)

2 muaj më parë

Edhe tri javë kanë mbetur, para fillimit të vitit të ri shkollor.

Pikërisht kjo është arsyeja për çka Lëvizja Vetëvendosje inicioi interpelancë ndaj Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës që drejtohet nga Ramë Likaj.

Sipas partisë më të madhe opozitare, Qeveria Hoti nuk ka plane konkrete për këtë çështje.

Kronikë e përgatitur nga gazetari Agan Hajdarhoxha.

klankosova.tv