21:46, 23 Tetor 2019

Lëvizja Vetëvendosje ka reaguar rreth procesit të numërimit të zarfeve të ardhura nga Serbia.

Nga VV thonë se është e patelorueshme të trajtohen zarfet nga Serbia dhe të mos trajtohen zarfet e ardhura nga bashkatdhetarët.

“Lëvizja VETËVENDOSJE! pas ankesës në Panelin Zgjedhor për Ankesa dhe Parashresa dhe përgjigjes së tyre, e dërgoi në Gjykatë Supreme ankesën për trajtimin e zarfeve me fletëvotime të ardhura nga bashkatdhetarët”.

Ja postimi i plotë i VV-së:

Konkurs Pune

Lexo më shumë