9:12, 7 Korrik 2020

Mbrëmjen e kaluar raportohet se njësiti policior gjatë patrullimit ka hasur në të dyshuaren femër e infektuar me koronavirus.

Në konsultim me prokurorin ndaj të dyshuarës është iniciuar procedure penale dhe e njëjta do të intervistohet kur të kalojë periudha kohore e përcaktuar nga IKSHPK-ja, thuhet në raportin 24 orësh të Policisë.

Konkurs Pune

Lexo më shumë