14:37, 24 Qershor 2019

Ministri serb i Mbrojtjes Aleksandar Vulin tha se Kosova po armatoset nga e gjithë bota, e që sipas tij paraqet “një problem serioz të sigurisë”.

Ai theksoi se armatosja e Prishtinës po vazhdon,” edhe pse vendet e NATO-s nuk nuk bien dakord për forcat e armatosura të Kosovës mund të rriten në ushtri”.

Vulin për Tv Pink tha se “territori i Kosovës është nën administrimin e detyrueshëm të OKB-së dhe është burimi më i madh i paqëndrueshmërisë në rajon, transmeton Klan Kosova.

Konkurs Pune

Lexo më shumë