8:22, 22 Korrik 2019

Ministri i Mbrojtjes së Serbisë, Aleksandar Vulin, me rastin e arrestimit të fundit të një serbi në Kosovë si të dyshuar për krime lufte, tha se “qëllimi përfundimtar ishte të pastronin serbët nga Kosova”.

“Serbët në Kosovë duhet të jenë unik dhe të mbledhur rreth Serbisë së tyre. Vetëm në këtë mënyrë ne dhe të gjithë  do të përballojmë sulme të rënda dhe të organizuara. Shqiptarët e duan vendin, por jo serbët në të. Ajo do të bëjë gjithçka që serbëve t’ua ndërprejnë lidhjet me Beogradin, qeverinë dhe presidentin Aleksandar Vuçiq”, tha Vulin për Kuririn serb, transmeton Klan Kosova.

Arrestohet serbi për krime në Kosovë

Serbi i arrestuar dyshohet për masakrën e Sllovisë (VIDEO)

Konkurs Pune

Lexo më shumë