Voton Kastrati: Përmes votës qytetarët vendosin për fatin e Malishevës

Voton Kastrati: Përmes votës qytetarët vendosin për fatin e Malishevës

NULL NULL
2 months më parë

Kandidati për kryetar të Malishevës nga radhët e NISMA-s Socialdemokrate Ekrem Kastrati, pas votimit tha se qytetarët e Malishevës përmes të drejtës së votës vendosin për fatin e kësaj komune për katër vitet e ardhshme.

Kastrati tha se pavarësisht bindjeve politike, secili qytetarë duhet del dhe të votojë.

“Qytetarë të dashur të komunës sonë, ju përshëndes të gjithëve, në këtë ditë mjaft të bukur për Malishevën.Jam shumë i lumtur sot, tek sa qytetarët tanë po vendosin përmes të drejtës së tyre me votë, për fatin e Malishevës për 4 vitet e ardhshme”.

“Pavarësisht bindjeve politike, kërkoj nga secili qytetar i yni, të dalin dhe të votojnë, që t’i kontribuojnë ecurisë së mirë të kësaj dite zgjedhore, që ta ndihmojnë demokracinë, sepse këto zgjedhje janë për qytetarët tanë, janë për komunën tonë, janë për të mirën e Malishevës”.