20:07, 16 Maj 2019

Kuvendi i Kosovës sot u mor me krimet e luftës.

Deputetët, pa asnjë votë kundër, miratuan Rezolutën për gjenocidin, krimet kundër njerëzimit dhe krimet e luftës në Kosovë.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë