Votohet Projektligji për odat e arkitektëve dhe inxhinierëve në fushën e ndërtimit,

Votohet Projektligji për odat e arkitektëve dhe inxhinierëve në fushën e ndërtimit,

NULL NULL
2 months më parë

Në seancën e sotme të Kuvendit të Kosovës u votuan edhe dy projektligje.

Me 74 vota për, asnjë kundër dhe asnjë abstenim, u votua shqyrtimi i parë i Projektligjit nr. 08/L-011 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit Nr. 04/L-061 për shitjen e banesave për të cilat ekziston e drejta banesore.

Ndërsa me 60 vota për, asnjë kundër dhe asnjë abstenim, u votua shqyrtimi i parë i Projektligjit nr. 08/L-012 për Odat e arkitektëve dhe inxhinierëve në fushën e ndërtimit, njofton Klankosova.tv.