Votohet në shqyrtim të parë projektligji kundër pandemisë (VIDEO)

Votohet në shqyrtim të parë projektligji kundër pandemisë (VIDEO)

2 muaj më parë

Kuvendi i Kosovës ka votuar në shqyrtim të parë projektligjin për parandalimin dhe luftimin e COVID-19

Në momentin kur është votuar, në sallë kanë qenë të pranishëm 89 deputëtë, njofton Klan Kosova.

Për këtë projektligj votuan 77 deputetë, kundër ishte 1 dhe 1 deputet nuk votoi.

Projektligji kaloi në shqyrtim të parë.

Kronikë e përgatitur nga gazetarja Mejreme Gashi.

klankosova.tv