20:35, 22 Gusht 2019

Deputetët e Kuvendit ratifikuan me 101 vota marrëveshjen për shfrytëzimin e mjeteve të IPA-së, marrëveshje kjo e arritur midis Kosovës dhe Bashkimit Evropian.

Ky fond parasheh 90.5 milionë euro, që do të shfrytëzohen në disa fusha.

Kronikë e përgatitur nga gazetarja Merita Neziri.

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë