Volkswagen CC 2017 - Klan Kosova

Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Volkswagen CC 2017

NULL NULL
08/05/2015
Passat thyen edhe më shumë vijat dhe rritë dimensionet në gjeneratën e re.

Volkswagen CC do të jetë i ngjashëm me modelin C Coupe GTE.

Ky është një model praktik dhe do të jetë i bazuar në gjeneratën e fundit të të Passatit, B8.

Sipas disa njoftimeve modeli 2017 CC do të jetë për 101 milimetra më i gjatë se versionet e tanishme. Ndërsa, për performancat tjera nuk dihet me siguri.

Prezantimin modeli besohet t’a ketë në Amerikë.

11 12