13:42, 25 Dhjetor 2018

Një vogëlushes i ka rënë në dorë një Game Boy me ekran të rëndomtë dhe me butonë, por veprimi i saj ka bërë shumë njerëz që të shpërthejnë në të qeshura.

Ajo në video shihet duke i injoruar butonët dhe duke e prekur ekranin e Game Boy-t duke menduar se është ekran i ndjeshëm në prekje.

Kjo video ka pranuar mbi tre milionë vizita që nga viti i kaluar edhe kur ishte publikuar në YouTube.

Konkurs Pune

Lexo më shumë