10:35, 16 Prill 2019

Një punëtor i një kompanie në Istog ka raportuar policinë e Kosovës se persona të panjohur, me forcë kanë depërtuar në brendinë e objektit të memorialit ‘Ibrahim Rugova’ dhe nga aty kanë vjedhur sistemin e vëzhgimit të kamerave, sistemin e zërimit dhe një pjesë të ndriçimit, njofton Klan Kosova.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë