Viti: Policia konfiskon nëntë kuaj dhe një gomar

Nëntë kuaj dhe një gomar janë konfiskuar nga policia në Viti. Organet e rendit i kanë identifikuar disa të dyshuar, të cilët ishin duke i sjellë kafshët nga fshati Tanushë e Maqedonisë së Veriut. “Dy personat dhe përcjellësi i tretë (të dyshuarit) meshkuj kosovar nga komuna e Vitisë, pas tentimit për t’iu shmangur patrullave policore kanë … Continue reading Viti: Policia konfiskon nëntë kuaj dhe një gomar