7:34, 20 Janar 2020

Ndërsa shikojmë foto ose shikojmë filma me të famshmit tanë të preferuar, nganjëherë ne as nuk mund të imagjinojmë që disa prej tyre janë në të njëjtën moshë.

Njerëzit mund të duken krejtësisht të ndryshëm, ndërsa kanë jetuar të njëjtën sasi vitesh. Mënyra e jetesës dhe gjenetika janë disa nga gjërat që ndikojnë në këtë.

Shihni këta të famshëm.


Kylie Jenner dhe Maisie Williams — 22 vjeç

Mads Mikkelsen dhe Robert Downey, Jr. — 54 vjeç

Olivia Colman dhe Penélope Cruz — 45 vjeç

Russell Crowe dhe Keanu Reeves — 55 vjeç

Martin Freeman dhe Jared Leto — 48 vjeç

Catherine Zeta-Jones dhe Jennifer Aniston — 50 vjeç

Dwayne Johnson dhe Jude Law — 47 vjeç

Adele dhe Emma Stone — 31 vjeç

Cillian Murphy dhe Ryan Reynolds — 43 vjeç

Megan Fox dhe Emilia Clarke — 33 vjeç

Charlotte Rampling dhe Cher — 73 vjeç

Michael Fassbender dhe Orlando Bloom — 42 vjeç

Willem Dafoe dhe Billy Bob Thornton — 64 vjeç

Britney Spears dhe Meghan Markle — 38 vjeç

Liam Hemsworth dhe Thomas Sangster — 29 vjeç

Jason Momoa dhe Aaron Paul — 40 vjeç

Konkurs Pune

Lexo më shumë